Poromagia /

PoroCon jatkot lauantaina 14.5 klo 21:00 alkaen

13131304_1071676652898535_4495833878282503360_o


Runaway Zoo estradilla
Porvoolaislähtöinen alternative electropop bändi Runaway Zoo ottaa PoroConin päälavan haltuun virallisilla jatkoilla! Bändi vetää noin tunnin mittaisen akustisen setin taianomaisessa, hämärtyneessä Kattilahallissa. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua ja viettää iltaa päivän kiivaiden pelien jälkitunnelmissa. Lisää tietoa itse bändistä ja heidän musiikistaan löydät Runaway Zoon virallisilta Facebook -sivuilta.

Suklaacooperin SM-kilpailut
Suklaacooperin SM-kilpailut saapuvat PoroConiin!

 
10 patukkaa suklaata. 12 minuuttia. Taistelu aikaa vastaan. Vain harvat selviävät.
 
Oletko suklaan suurkuluttaja? Maistuuko sinulle niin pähkinäinen Snickers kuin Twix poikineen? Uskotko että sinusta olisi syömään itsellesi suklaacooperin SM-titteli?
Mars matkaan ja lähetä max. 1 minuutin kestoinen video, jossa kerrot miksi juuri sinut tulee valita kilpailemaan suklaacooperin SM-finaaliin. Valitsemme hakijoiden joukosta viisi parasta, jotka pääsevät taistelemaan tästä himoitusta tittelistä 14.5 PoroConin jatkoille.
Hakemukset voi lähettää osoitteeseen porocon@poromagia.com, hakuaikaa on torstaihin 12.5 asti.

Lisää tietoa itse lajista ja sen säännöistä sekä ennätyksistä löydät suklaacooperin viralliselta Facebook -kanavalta.

 
Viralliset kisapatukat tarjoaa K-Market Liisankatu.

Taitiksen SM-kilpailut
Säännöt: Pelaajat avaavat kaikki boosterinsa ja sekoittavat kortit katsomatta niitä. Vuorotellen jokainen pelaaja kääntää pinostaan yhden kortin pöydälle. Se pelaaja, jonka kortilla on korkein casting cost, saa pitää kaikki kortit. Jos useammalla pelaajalla on korkein casting cost, kyseiset pelaajat kääntävät uudet kortit pinoistaan ja muut lisäävät pottiin yhden kortin kuvapuoli alaspäin. Landien casting cost heitetään kuusisivuisella nopalla. Kisan voittaja on se, joka kerää eniten kortteja itselleen.

Jo perinteeksi muodostuneet, Magicin SM-kisojen yhteydessä järjestettävät taitiksen SM-kilpailut tekevät paluun kisojen myötä. Tämä tapahtuma on kaikille avoin ja taitis-boosterit voit hankkia helposti paikan päältä. Tämä formaatti vaatii puhdasta taitoa ja usein onkin puhuttu, että tästä lajista saadaan se aito oikea suomenmestari. Tule ottamaan miehestä mittaa ja nappaa viikonlopun (kenties) halutuin titteli itsellesi! Ilmoittautuminen tapahtuu PoroConin jatkojen yhteydessä.