Porocon info


Myyntialue

PoroConissa on peliohjelman lisäksi myös hyvinvarustettu myyntialue, josta löytyy monenlaisia pelinimikkeitä suosituista lautapeleistä eri keräilykorttipelien boostereihin. Pöytäpelikattauksen ohella löydät paikan päältä myös Retromagia-myyntipisteen klassikkokonsolit ja lapsuutesi videopelit.

Myyntialueella ovat myös muut yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt tervetulleita omalle pisteelleen! Myyntipöytien takaa voi kaupitella esimerkiksi erilaisia pelituotteita tai käsitöitä ja promoilla kiintoisaa yhdistystoimintaa. Myyntialueen lisäksi retropelialueelle P-Siipeen pystytetään vielä erillinen vanhojen videopelien ja pelitarvikkeiden retrokirppis.

Varaukset ja kysymykset myyntialuetta koskien voit lähettää osoitteeseen

porocon@poromagia.com

50€ myyntipöytäpaketti yksityisille ja yhdistyksille sisältää

  • myyntiluvan PoroCon 2016 -myyntialueella
  • myyntipöydän (183x76x76cm)
  • yhden PoroCon 2016 viikonloppulipun
  • kaksi tuolia
  • sähkön, jota varten kannattaa varata omaa jatkojohtoa.

200€ myyntipöytäpaketti yrityksille sisältää

  • myyntiluvan PoroCon 2016 -myyntialueella
  • kaksi myyntipöytää (183x76x76cm), lisäpöydät 100€/pöytä
  • kolme PoroCon 2016 viikonloppulippua
  • kaksi tuolia
  • sähkön, jota varten kannattaa varata omaa jatkojohtoa.

Ruokailu PoroConissa

Yllättikö nälkä kesken avaruustaistelun tiimellyksen? Alkoiko vatsa kurnia seuratessa Pac-Manin päätöntä popsintaa? Ei hätää, sillä porot ovat varautuneet myös näihin tilanteisiin! Paikalta saa muutakin kuin pelkkää jäkälää, hallin kattiloiden houkutellessa vieraat nauttimaan herkullisista antimistaan.

PoroConin pääruoan tarjoaja on tänävuonna Street Gastro! Street Gastro tarjoaa herkullisia premium sandwicheja, joiden lisukkeeksi voit ottaa vaikkapa maukkaat etikkaranskalaiset. Premium sandwicheja löytyy useina eri makuvaihtoehtoina, sekä myöskin kasvisvaihtoehto. Tervetuloa herkuttelemaan!

PoroConin kioski tarjoaa vieraille virvokkeita ja pikkupurtavaa koko tapahtuman ajan. Kioskista voit napata kuuman kupin kahvia, tai vaikkapa virkistävän pullon limpparia. Patukat ja pikkusuolaiset pitävät huolen, etteivät energiatasot pääse laskemaan. Kioskista voit poimia myös hieman terveellisempää välipalaa esimerkiksi hedelmien muodossa.

PoroCon aamupala sisältää aamupalatarjoilun buffet-hengessä. Valikoimasta löytyy niin leipää, muroja, hedelmiä kuin muutakin, jonka avulla jaksaa päivän mittelöissä. Tarjoamme aamupalaa sekä lauantaina että sunnuntaina klo 7:00 – 8:45 huokeaan 5 euron hintaan.

Rekrytointi

PoroConin rekrytointi on täyttä vauhtia käynnissä!

Haluatko olla osana historian ensimmäistä PoroConia? Oletko valmis hyppäämään mukaan loihtimaan Kattilahallista pöytäpelien mekkaa? Tapahtumassa riittää puuhaa jos toista, joten kaikki ylimääräiset sorkkaparit ovat tarpeen. Edellytämme vapaaehtoisiltamme yli 15-vuoden ikää, sekä innokasta ja ahkeraa asennetta. Vaikka tapahtuma toimii vapaaehtoisvoimin, eivät apurimme toki jää tyhjin käsin. Neljän tunnin työpanoksesta tarjoamme päivälipun ja kuuden tunnin vuoroa vastaan tarjoamme viikonloppulipun, sekä lämpimän aterian. Tämän lisäksi jokainen tapahtuman järjestämisessä mukana ollut saa virallisen työtodistuksen! Tapahtuman aikana vapaaehtoisten käytössä on myös taukohuone kaikkine virvokkeineen.

Mutta entä jos en ole ollut aiemmin töissä..?

Aiemman työkokemuksen puute ei haittaa! Kannustamme aktiivisuuteen ja haluammekin tarjota mukavan työkokemuksen rennossa ilmapiirissä. Tarjoamiimme työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi lipunmyynti, narikkapalvelu ja kioskitoiminta. Mikäli sinulla on harrastuksia tai muita vahvoja osa-alueita, joita uskot voivasi käyttää hyödyksi, muista mainita ne hakemuksessasi. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen porocon@poromagia.com otsikolla “Poroapuri.

PoroCon etsii myös jv-kortin omaavia valppaita järjestyksenvalvojia. Tapahtuman järjestyksenvalvonnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä otsikolla “Poro JV”, samaiseen osoitteeseen porocon@poromagia.com. Vastaamme lisätietojen kera.

Yhteistyökumppanit

PoroConin yhteistyökumppanihaku on nyt avoinna!

Oletko tulossa myymään? Järjestätkö tapahtumaa? Haluatko lisänäkyvyyttä yrityksellesi tai yhdistyksellesi? Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme markkinointi- ja mainostilaa tapahtumamme ohjelmassa, verkkosivuillamme ja esimerkiksi printti- ja markkinointimateriaaleissamme.

Mikäli haluatte olla osana alkukesän maagisinta pelitapahtumaa, on meillä ilo tarjota käyttöönne kolmea erilaista promopakettia. Paketit ovat sisällöltään kattavia ja helposti räätälöitäviä kokonaisuuksia. Otathan rohkeasti yhteyttä ja kerrot tarpeistasi!

Kysy lisää promootiopakettien sisällöstä sähköpostitse porocon@poromagia.com otsikolla “Poropaketti”, tai soittamalla +358 40 834 3837.

 

Yöpyminen PoroConissa

Järjestämme Kattilahalliin yöpymismahdollisuuden tapahtuman ajaksi. Yöpyminen järjestetään sekä pe-la että la-su öinä, joten jos olet saapumassa vaikkapa pidemmän matkan takaa, voit saapua paikalle jo perjantaina. Yöpyminen kustantaa 7 euroa yöltä tai 10 euroa viikonlopulta.  Nyt siis retkipatjat ja makuupussit esiin ja yöpymään taianomaiseen Kattilahalliin! Toivomme että ilmoitatte yöpymisaikeistanne sähköpostitse osoitteeseen porocon@poromagia.com viimeistään torstaihin 12.5 mennessä. Täten osaamme varautua yöpyjien määrään.

 

PoroCon jatkot

Lauantain conipäivä päättyy upealla tavalla PoroConin virallisiin jatkoihin! Jatkot ovat mahtava tapa rentoutua, kuunnella musiikkia ja viettää aikaa kavereiden kanssa päivän pelien jälkeen. Jatkoilla esiintyy nousukiidossa oleva alternative electropop bändi Runaway Zoo, syödään läjäpäin suklaata suklaacooperin SM-kisojen siivittämänä, sekä ratkaistaan Magic Taitiksen suomenmestari. Ohjelmissa mukana myös yllätysvieraita. Tule paikalle, sillä tätä kaikkea ei kannata missata!

Lisää tietoa PoroCon jatkoista löydät tämän linkin takaa.