retropelien p-siipi

Kattilahallin P-siipeen rakennetaan koko 14.-15.5. viikonlopun ajaksi nostalgiaa pursuava retropuoli. P-siivestä voit löytää jo kauan sitten unohtuneet lapsuuden suosikkipelisi, sekä jälleen muodissa olevat, vanhat timanttiset klassikkot.
P-siipi tarjoaa historian havinaa peleistä kiinnostuneille, Porojen lyöttäytyessä yhteen Tietokonemuseo ATAn kanssa. Retromagian pisteellä voit myös törmätä jo kulttimaineeseen nousseisiin Kadonneiden retropelien metsästäjiin

Tätä kaikkea ei todellakaan kannata missata, sillä tiedossa on oikea retron superviikonloppu P-siiven tunnelman kohotessa pilviin saakka!

 

Retromagia
Retromagia kärrää P-siipeen mahtavan kavalkadin niin retropelejä, konsoleita kuin oheistarvikkeita. Retromagian kattavasta valikoimasta löydät pelit niin 8- ja 16-bittisistä Mega Driveen, kuin myöskin PS2-peleihin. Erästä asiakasta lainaten: “Retromagia on Turun jalokivi retropelaamiselle.”

Retromagian pisteellä on myös mahdollisuus kreduttaa ja arvioida omia retropelejä! Nappaa omat pelisi mukaan Kadonneiden retropelien metsästäjien arvioitavaksi, ja voit halutessasi vaihtaa pelisi kreduja, tai muita pelejä vastaan.

Kadonneiden retropelien metsästäjät tyhjentävät myös lukuisten metsästysretkien jäljiltä pullonneen aarrearkkunsa sisältöä. Tästä mystisestä laatikosta on mahdollista tehdä kovan luokan retrolöytöjä edullisin hinnoin. Parhaat löydöt viedään päältä, joten ole ajoissa paikalla!

 

Retromyyjäiset
P-siipeen pystytetään myös retromyyjäisalue, jossa on mahdollisuus hankkiutua eroon nurkissa pölyttyvistä, ylimääräisistä peleistä.

Varaukset ja kysymykset retromyyjäisiä koskien voit lähettää osoitteeseen

porocon@poromagia.com

30 € retropöytäpaketti sisältää

  • 1 päivän myyntiluvan PoroCon 2016 -retroalueella
  • myyntipöydän (183x76x76cm)
  • yhden PoroCon 2016 viikonloppulipun
  • yhden tuolin

50 € retropöytäpaketti sisältää

  • 2 päivän myyntiluvan PoroCon 2016 -retroalueella
  • myyntipöydän (183x76x76cm)
  • yhden PoroCon 2016 viikonloppulipun
  • yhden tuolin

 

Retronäyttely
Tietokonemuseo ATA kiikuttaa P-siipeen toinen toistaan harvinaisempia pelilaitteita kaikkien retroista kiinnostuneiden hämmästeltäväksi. ATA:n pienmuotoisessa näyttelyssä pääsee myös sukeltamaan läpileikkaukseen retrokoneista. Tule siis ihastelemaan P-siiven upeaa retro-rekvisiittaa ja nauttimaan tunnelmasta!


Aikataulu