Pokémonin SM-kilpailut

Tänä vuonna Pokémonin SM-kisat järjestetään lauantaina 14.5. Poromagian upouudessa pöytäpelitapahtumassa, PoroConissa. Suvilahden Kattilahallista loihditaan Pokémonien ja pelien paratiisi koko viikonlopun ajaksi. Lauantaina masterit, juniorit ja seniorit pääsevät kamppailemaan Pokémoniensa voimin suomenmestaruudesta, sekä upeista palkinnoista!

Formaatti
Formaattina standard
Pelit pelataan paras kolmesta -menetelmällä
Kierrosaika on 50 minuuttia

Mukaan tulee ottaa…
Oman pakan ja pakkalistan lisäksi noppa tai kolikko, damage counterit, sekä poison- ja burn-markerit. Porot suosittelevat myös Poképallollista iloista pelimieltä!

Ilmoittautuminen
10 € hintainen turnauspaketti pitää sisällään tapahtuman päivälipun, sekä osallistumismaksun itse turnaukseen. Mikäli haluat osallistua tapahtumaan myös sunnuntaina, on lippu mahdollista päivittää viikonloppulippuun vaivaiseen 3 € lisähintaan. Päivittäminen onnistuu sekä lauantaina että sunnuntaina. Osallistumisesi voit maksaa toistaiseksi Pasilan myymälässä tai paikan päällä Kattilahallilla.

Ilmoittautumislinkin löydät sivun alalaidasta. Juniorit, Seniorit ja Masterit voivat kaikki ennakkoilmoittautua saman linkin kautta.

Lauantain aikataulu
08:30 Ovet avataan
09:00 – 09:45 Masterien ilmoittautuminen
10:00 Masterien ensimmäinen kierros alkaa
10:15 – 10:45 Juniorien ja Seniorien ilmoittautuminen
11:00 Juniorien ja Seniorien ensimmäinen kierros alkaa

Suosittelemme myös seuraamaan virallista Pokémon-foorumia mahdollisten turnausta koskevien infojen varalta.


Aikataulu

Vieritä taulukkoa oikealle nähdäksesi lisää.

Ajankohta Kuvaus Ilmoittaudu
14.5 10:00 Pokémon SM-kisat 10 € Ilmoittaudu