Lautapelialue

14.-15.5

PoroConiin pystytetään kaikkien lautapelien ystävien iloksi pelejä pursuava lautapelialue koko viikonlopun ajaksi!
Lautapelialueella on mahdollista päästä pelaamaan ja testaamaan lukuisia tuttuja, sekä tuntemattomiakin pelejä. Suomen lautapeliseura ry on nimittäin lainannut lautapelikirjastonsa PoroConiin innokkaiden pelaajien käyttöön!
Kiinnostaako jokin peli mutta et ole aivan varma miten sitä pelattiinkaan..? Ei hätää! Pelimestarien avustuksella pääset helposti messiin peliin kuin peliin, oli kyse sitten Boss Monsterin luolastoista, tai upouuden Magic the Gathering -lautapelin taianomaisista taisteluista. Porot kannustavat myös nappaamaan kaverit mukaan – yhdessä pelaaminen on huomattavasti hauskempaa!
Kaiken tämän lisäksi PoroConin lautapelialueella on mahdollisuus kurkistaa suomalaisten huippupelivalmistajien uusimpiin tekeleisiin. Käy tsekkaamassa vielä julkaisemattomien pelien prototyyppejä ja kysele kuulumisia pelientekijöiltä itseltään!

Oletko pitänyt peli-iltoja kaveriporukassasi? Onko sinulla jokin suosikkipeli, jonka osaisit vaikka unissasi? Kiinnostaako sinua tutkia ja opetella uusia pelejä?
Porot etsivät innokkaita Pelimestareita PoroConin lautapelialueelle. Pelimestariksi voit hakea lähettämällä lyhyen avoimen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen porocon@poromagia.com. Pelimestarit eivät jää suinkaan tyhjin käsin, sillä Porot muistavat pienen palkkion muodossa.

Kiinnostaisiko sinua järjestää suosikkipelisi turnaus PoroConissa? Tapahtumamme rakenne on erittäin joustava, joten ota rohkeasti yhteyttä ideasi kanssa sähköpostitse osoitteeseen porocon@poromagia.com. Turnausjärjestäjille on luvassa pientä yllätystä Porojen toimesta.

 

Lautapelialueen turnaukset

Turnauksia lisätään listaan niiden tarkentuessa.

Android: Netrunner -turnaus
Lauantai 14.5
11:30 Ilmoittautuminen alkaa
12:00 Turnaus alkaa
~17:00 Turnaus loppuu

Osallistumismaksu turnaukseen 2 € (+ lauantain päivälippu).
Ilmoittautua voi lauantaina klo 11:30 alkaen lautapelialueella.

Porot toivottavat kaikki runnerit tervetulleiksi kamppailemaan!

 


Aikataulu